Nieuw! De Socialrun – 12 uur editie

socialrun - 12 uur editie

De Socialrun – 12 uur editie is een gloednieuw evenement op zaterdag 7 september tussen 09:00 en 21:00 uur in Almere, waarbij deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging komen voor mentale gezondheid.

Dit evenement is ontwikkeld als een toegankelijker alternatief naast de bestaande Socialrun, die dit jaar voor de 13e keer georganiseerd wordt.

De Socialrun-12 uur editie is een unieke en sportieve ervaring waarbij deelnemers in 12 uur tijd al wandelend, rennend, fietsend, skeelerend en/of op een andere manier kilometers afleggen vanuit een gezamenlijk festivalterrein dat bruist van interactie tussen deelnemers en publiek.

Meer dan alleen een sportief evenement

Bij de Socialrun – 12 uur editie draait het niet alleen om de kilometers die je aflegt. Het draait om de verhalen die je deelt, de verbindingen die je maakt en de impact die je kunt hebben. We faciliteren tijdens het evenement daarom verschillende momenten waarop deelnemers hun verhaal kunnen delen in een leuke en uitdagende omgeving, waar ontmoeting centraal staat en het vertellen van het verhaal leidend is.

Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met joggen, de Socialrun – 12 uur editie verwelkomt iedereen die de uitdaging en het plezier van deze bijzondere ervaring wil beleven.

Doe mee op jouw manier

Rennen, fietsen, wandelen, skeeleren, in een rolstoel of handbike; individueel of in een team, hoe je meedoet aan de Socialrun – 12 uur editie is helemaal aan jou! 

De route loopt vanuit het basis festivalterrein in een rondje van ongeveer 5 km, zodat je steeds weer terugkomt op een gezellige plek. Je kunt voor één activiteit gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook rennen en fietsen afwisselen en/of combineren. Je kunt de rondes helemaal alleen afleggen, of samen met je teamleden. Regelmatig een pauze inbouwen, of juist non-stop door knallen. 

#meedoeniswinnen

Net als bij dé Socialrun geldt ook voor dit evenement: #meedoeniswinnen. Kies een uitdaging die bij je past, alleen of juist samen met een team (tip: deze 12 uur editie is een leuk oefenmoment met je Socialrun team!).

Meer informatie en inschrijven

Meer lezen over de Socialrun – 12 uur editie en/of meteen inschrijven? Ga naar de actie pagina.

Nodig vooral ook je vrienden, collega’s, familieleden, lotgenoten of kennissen uit en ga samen deze sportieve uitdaging aan!

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

1 juni 2024

Deel: