App Stamps

Stamps een waardevolle app om jouw verhaal te delen

 

Het is niet altijd makkelijk om antwoord te geven op de vraag “hoe gaat het met je?”. Je moet er maar net energie voor hebben en de juist woorden kunnen vinden. En soms wordt de vraag uit beleefdheid gesteld en luisteren ze helemaal niet naar jouw antwoord.

Speciaal voor mensen die een emotionele tijd doormaken, is de app Stamps ontwikkeld. In de app kun je heel eenvoudig jouw persoonlijke verhaal opschrijven en als je wilt van foto’s voorzien. Dat kan dagelijks, als een soort dagboek, of wekelijks; net wat jij wilt.  Via mail of WhatsApp nodig je met een unieke code familie, vrienden en kennissen uit om jouw verhaal in de app te volgen. Heel veilig dus.

 

Wat maakt de app zo uniek?

 

  • Je creëert heel eenvoudig jouw eigen veilige omgeving waar geen reclame of nieuwsberichten tussendoor komen.
  • Je kunt zonder dat het veel tijd en energie kost familie, vrienden en kennissen informeren door op één plek op te schrijven hoe het met je gaat.
  • Gebruikers ervaren dat ze hun verhaal met aandacht van zich afschrijven en later makkelijk kunnen teruglezen (en uit onderzoek blijkt dat dit positief werkt op gevoelens van welbevinden)
  • Doordat jouw volgers in de app op diverse manieren hun medeleven kunnen uiten, zul je veel steun ervaren.
  • Volgers kunnen wanneer en waar het hun past de updates van hun dierbare lezen. Er is voor hun geen drempel om contact te onderhouden. Ze hoeven dus niet te vragen “hoe gaat het met je?” maar lezen gewoon mee.

 

Stamps is een gratis app, beschikbaar in de App store en Google Play Store.

Meer informatie vind je op www.stamps-app.com.

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

13 februari 2023

Deel: