Bordspel Is dat RAAR? van De Bagagedrager valt in de prijzen

Stichting De Bagagedrager heeft op 23 september 2021 de Willem Schrikker Initiatiefprijs gewonnen met het bordspel Is dat RAAR? Dit is een laagdrempelig bordspel voor kinderen van 7 tot 13 jaar om over psychische gezondheid te praten en is mede met behulp van Socialrun-subsidie tot stand gekomen.

De William Schrikker Stichting reikt jaarlijks een prijs uit aan een initiatief dat bijdraagt aan goede, vernieuwende hulp voor kinderen, jongeren en ouders met een beperking, die opvoed- en opgroeiproblemen hebben. De jury heeft op 23 september niet minder dan de eerste prijs uitgereikt aan Stichting De Bagagedrager voor het project Is dat RAAR?

Jury zeer gecharmeerd van bordspel

Is dat RAAR prijzen De Bagagedrager Socialrun

De jury was ervan gecharmeerd dat het spel gemaakt is door en met de doelgroep zelf en een innovatieve aanpak kent. Zij onderkende dat het spel helpt om makkelijk met elkaar in gesprek te komen en daarmee impact heeft. Ook het gegeven dat de opbrengsten direct geïnvesteerd worden in verdere ontwikkeling en uitrol gaf voor de jury de doorslag. De prijs gaat gepaard met een geldbedrag van 15.000 euro. Daar worden ongetwijfeld weer hele mooie dingen mee gedaan.

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

6 oktober 2021

Deel: