Aankondiging SWAKiKO Trail run

Goed nieuws voor alle sportliefhebbers en jongeren!
Stichting Socialrun gaat samen met Swakiko de Swakiko-trail organiseren op het prachtige Bonaire.

 

Het doel

Deze run is niet zomaar een sportevenement, het is veel meer dan dat. Het doel is om de band tussen Bonaire en Nederland weer verder aan te halen en jongeren te laten ervaren dat ze er niet alleen voor staan als het gaat om mentale problemen.

Waarom

Met de Swakiko-trail willen we jongeren uitnodigen om hun eigen ervaringen met mentale problemen te delen en te luisteren naar de ervaringen van anderen. Zo ontstaat er begrip en onderlinge steun. Samen gaan ze aan de slag om deze unieke trail tot stand te brengen, wat een mooie manier is om de krachten te bundelen.

Voor wie

Maar de Swakiko-trail is niet alleen een evenement voor jongeren. Het is een evenement voor iedereen die van sporten houdt en wil bijdragen aan een inclusievere samenleving. Het parcours loopt door de prachtige natuur van Bonaire en biedt een uitdagende route voor zowel ervaren als beginnende lopers.

Meedoen

Dus, heb jij zin in een sportieve uitdaging en wil je tegelijkertijd een goed doel steunen? Hou ons dan goed in de gaten!

Door mee te doen, draag je bij aan het versterken van de band tussen Bonaire en Nederland en aan het creëren van meer begrip en onderlinge steun voor jongeren met mentale problemen.
We zien je graag op de Swakiko-trail op Bonaire!

Socialrun Swakiko trail run

SWAKiKO en Stichting Socialrun

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

15 mei 2023

Deel: