Inschrijvingen Socialrun 2021 geopend

Inschrijvingen Socialrun 2021 geopend

Op 1 december zijn de inschrijvingen voor Socialrun 2021 geopend. Voor zowel teams die eerder hebben deelgenomen als nieuwe teams is het mogelijk om zich in te schrijven voor de 10e editie van ons hoofdevenement.

 

Deze 10e editie van Socialrun zal plaatsvinden in het derde weekend van september, vrijdag 17 t/m zondag 19 september 2021. De Socialrun zal samen met het Te Gek!? Festival de afsluiter zijn van de jaarlijkse Inclusieweek.

Route

De teams starten vanaf het Far East terrein in Soesterberg en na 555 kilometer te hebben afgelegd zullen zijn daar ook weer met hun gehele team over de finish komen, waar een zeer feestelijk onthaal, in de vorm van het Te Gek!? Festival, zal plaatsvinden.
De officiële Socialrun 2021 route gaat door het zuiden van Nederland en is tijdens de Socialrun 2020 al door een aantal teams afgelegd en met enthousiasme ontvangen.

De Socialrun 2021 gaat, hoe dan ook, door. De organisatie zet zich in om de 2021 editie op traditionele wijze te laten plaatsvinden. Mocht dit door factoren die buiten onze macht liggen niet mogelijk zijn, dan wordt er zoals jullie van ons gewend zijn een alternatief/alternatieven geboden.

Nu inschrijven

Als je team voor 1 januari 2021 inschrijft ontvangen jullie €100,- korting op het inschrijfgeld en bedragen de inschrijfkosten €1150,-.

We kijken er naar uit om er met elkaar een fantastische 10e editie van te maken!


Namens de organisatie,

Frank Bonekamp en Nienke Bouwman

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

2 december 2020

Deel: