Een plaatje van een event

Een prachtig ingerichte shop met drie grote zwarten stoelen en aan de achterkant op de wand een groot zwart beeld van een man met vleugels.

Dit was het toneel van een prachtige actie die ambassadeurs van de stichting, Zino en Sharon samen met hun collega Nino hebben georganiseerd. In het kader van het vijf-jarig bestaan van hun tattoo-shop Ink of Zeus gingen ze voor de derde keer tatoeëren om aandacht te vragen en geld op te halen voor stichting Socialrun.

Non-stop 24 tatoeëren

Net als vorig jaar, 24 uur non-stop tatoeëren. In aanloop naar deze dag konden bekenden en onbekenden mensen van Ink of Zeus zich inschrijven in tijdsblokken om een tattoo te laten zetten. Binnen een week zaten alle drie de artiesten vol. Op zaterdagmiddag om 12.00 gingen zij vol energie van start.

Resultaat

Na toch wel slopende uren gaf het resultaat de laatste boost energie en emotie. In totaal werd er een prachtig bedrag opgehaald van bijna €4500 en was er veel media-aandacht.
Het was een prachtig evenement wat volgend jaar zeker vervolg gaat krijgen.

 

Naast de Tattoo actie verkocht de moeder van Zino zelfgemaakte wafels en sokken om hiermee geld op te halen voor haar Team Zuyderland wat deelneemt aan de Socialrun in september.

En achterin de shop kijkt de vader van Zino gevleugeld en trots mee!

 

In de media

Tattoo-marathon Stein: ruim 4.400 euro voor goede doel
nos.nl/nieuws/regio

‘Ink of Zeus Stein houdt tatoeagemarathon om taboe rond psychische aandoeningen te helpen doorbreken’
De Limburger

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

15 augustus 2023

Deel: