Knetter te Gek

Vorig jaar februari stapte hier een vrolijke en energieke vrouw het kantoor binnen, op zoek naar vrijwilligerswerk. Annette sloot aan bij de Socialrun en na het één en ander uitgeprobeerd te hebben binnen de stichting heeft ze zich nu vol gestort op het finish festival van Socialrun 2022. Annette stelt zichzelf graag aan je voor.

Ik ben Annette, moeder van 2 dochters, Isa (18 jaar) en Tess (16 jaar). Toen zij klein waren heb ik voor kinderen festivals voor Make-A-Wish opgezet en het lijkt mij heel leuk om een festival voor volwassen en kinderen te organiseren.

Sportief, creatief, impulsief, chaotisch en sociaal

Sportief ben ik met bootcamp, boksen, tennis en Afrikaans dansen. 12 jaar lang heb ik met veel hardloopevenementen meegedaan als deelnemer. Ik houd van muziek en kunst & cultuur. Ik ben creatief, impulsief, flexibel, open-minded, nieuwsgierig, ondernemend, chaotisch en sociaal.

Ruim één jaar ben ik nu werkzaam als vrijwilliger bij stichting Socialrun.
Na de Hotelschool ben ik al snel in verschillende marketingfuncties beland. Naast mijn marketingbanen organiseerde ik als vrijwiliger Kinderkunstfestivals, waarvan de volledige opbrengst naar Make-a-Wish ging.
Bij Socialrun begon ik vorig jaar met online marketing en bood ik hulp bij de fysieke Socialrun. Alleen functioneerde ik niet zoals ik zelf zou willen door een depressie, het lukte even niet.

Mijn creativiteit en energie begint weer te stromen

Frank en Nienke voelde het goed aan dat mijn kracht en enthousiasme meer ligt bij het organiseren van evenementen en vroegen mij om het Te Gek Festival!? voor dit jaar te organiseren.
Mijn creativiteit en energie begint weer te stromen. Ik heb er zin in!

Samen met mijn collega’s kwam er uit een brainstorm het thema van dit jaar: Het Knetter Te Gek Festival. Er zijn hele mooie ideeën uit voort gekomen. De deelnemers weten waarvoor ze meedoen met de Socialrun en alle supporters en betrokkenen wil ik met het festival ook graag kennis laten maken met de mooie projecten die we hebben ondersteund in de afgelopen jaren met de visie en missie van Socialrun.

Een festival voor iedereen

Eerst zal ik sponsors gaan zoeken om de activiteiten mogelijk te maken voor volwassenen en kinderen. Voor de deelnemers en de supporters. Een festival voor iedereen, we doen het ten slotte met z’n allen!

Ik hoop jullie allen te zien op het festival, op zondag 18 september a.s. van 12.00 uur tot 20.00 uur, bij de finish van de Socialrun op het vlasakkerterrein van vliegbasis Soesterberg. We maken er met z’n allen een mooi feest van.

Voor vragen over het festival, voel je vrij om me te mailen: [email protected]


Annette Los

Annette Los
door Gerbrand Langenberg

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

1 april 2022

Deel: